Om oss

Swish-korg'n är ett lokalföretag i Luleå som levererar korgar fyllda med funktionell och vanlig konfektyr, låter ert företag erbjuda personal mellanmål för att minska trötthet, arbetstid och rast-svindel, den tid som försvinner för att springa eller köra ner till närmsta kiosk för att betala 28kr för en burk cola är inte väl spenderat tid, sätt er tid på er verksamhet istället.

Vi levererar huvudsakligen korgar emot självplock där personalen via swish betalar för vad det de vill ha ifrån korgen, detta ger oss också möjligheten att alltid veta om något behövs fyllas på. Vi kan även tillgodose företag med en mindre eller större kyl beroende på behov.

Standard korg och priser för självplock
Nocoo x 5 |25kr
Cola x 5 | 15kr
Bonaqua x 5 | 15kr
Godispåse x 5 | 15kr
Barebellsbar x 5 | 30kr 
Nötbar x 5 | 20kr
chokladbar x5 | 15kr
Tuggummi x 10 | 20kr

Vi kan även leverera mot en månadskostnad som ni kan bjuda eran personal eller kunder under t.ex. möten, kostnaden blir då så klart avdragsgillt.

Swishkorgen är ett lokalt företag i Luleå med ny inriktad verksamhet sedan november 2019. En del av iden kom från ett sommarjobb på Telia där en närliggande restaurang hade en kyl i Telias lunchrum med lite konfektyr i som man kan kunde plocka från och köpa av via Swish. Den mängden tid man sparade in på att ha tillgång till något sånt var otroligt och extremt bekvämt, det märktes väldigt tydligt efter att restaurangen som ägde kylen gick i konkurs. Väldigt många började komma för sent till arbetet för att de sprang iväg till en närliggande Circle K hundra meter bort, och de som inte orkade gå dit var helt klart segare och inte lika effektiva på jobbet. Vilket betydde att kylen inte bara var en personalförmån utan ett bra sätt att optimera verksamheten på, så här fanns så klart en bra affärsidé att utveckla. Sagt och gjort, nu är vi igång.

Vision

Skapa effektiva lösningar som bidrar till att mindre tid från personalens rast eller arbetstid går åt till införskaffa konfektyr

Värdegrund

kundfokus
Lojalitet
Innovativt
Effektivt

Ägare Lokalföretag Luleå

Alexander Anjalis Svärd Johansson

Jag arbetar för att hjälpa dig, min ambition ligger i servicetänk och raka ord för att ge kunder en fantastisk upplevelse, jag har svårt för folk som inte tar ansvar eller pratar runt ett ämne. Arbete ligger i mitt blod, farfar jobbade 150% som standard och gärna lite till. 

När det gäller företag så anpassar jag min verksamhet efter förfrågan och kundbehov. Mina egna erfarenheter som städare, tidningsutdelare, bartender, säljare, inköpare, administratör, lagerarbetare, support, svetsning, you name it, I've done it, har gett mig en enorm beundran för dig som vardaglig knegare och en tacksamhet över ditt bidragande till samhället, att jag får se till att din närvaro blir snäppet bättre är för mig en lycka som ger mening till min tillvaro.

Jag är driven men stör mig alldeles för mycket på företag som inte tar itu med saker och ting, det ska inte ta ett helt år att byta ut en trasig toapappershållare eller effektivisera telefonväxeln, jag gillar att få saker gjort, därför driver jag eget företag, så att jag vet att vi kan leverera absolut bästa service möjligt till just dig. Om man utgår ifrån visionen att varje dag vakna upp med inställningen till att försöka höja ens kunders behag, då löser sig resten.